#nnadsfoot img {display: none;}

Thursday, May 1, 2014

TESTIMONI HEBAT NOUR AIN SKINCARE

Posted by Ireenmia at 8:11 AM
Skincare Nour Ain ni terlampau banyak jd Ireen tak boleh nak masukkan semua. Yelah sejak tahun 2006 lagi produk ni kan. Ramai yang baru tersedar tentang kewujudan Nour Ain ni sebab mungkin dulu marketing agak kurang. Jadi bila zaman teknologi makin moden, sistem networking pun makin banyak, pihak Nour Ain pun ambil langkah mempromosikan produk ni melalui Wanita Hari Ini, Majalh blog Ireen ni, dll hee...

Untuk pengetahuan korang, pengguna produk Nour Ain ni ramai dari model-model Tudung Fareeda tau..haa, gambar bawah yang first ni salah sorang, Kak Ain. Sebab tu kulit diorang pun cantik-cantik, flawless..best kan?? Jom tengok testimoni kat bawah ni... Nak tengok testimoni Ireen sendiri, pergi kat SINI




Model Fareeda pengguna Nour Ain Skincare





Suami isteri pakai Nour Ain Skincare. Sape cakap lelaki tak boleh pakai? Digalakkan lagi taww




0 comments:

Post a Comment

 

IREENMIA THOUGHT Copyright © 2010 |

Free Website templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos Onlinefreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates